Snel, efficiënt en zorgvuldig

Groen bij elkaar brengen is waar onze kracht ligt én waar Huverba voor staat. En dat doen we met behulp van een hoogwaardig logistiek systeem waarmee we snel, efficiënt en bovendien zorgvuldig al uw groen kunnen leveren in heel Europa.

RooiApp

Dankzij onze zelf ontwikkelde software is elke fase in het orderproces – van het rooien tot moment van aflevering – efficiënt. Dat komt doordat de RooiApp alle orderinformatie aan elkaar koppelt en we met behulp van deze app ook al het groen in de juiste volgorde kunnen laden. Ideaal! Helemaal wanneer er verschillende loslocaties zijn.

Hubs

Naast ons logistieke hart in Opheusden hebben wij verschillende verzameldepots in onder andere Zundert en Boskoop. Toeleverende kwekers brengen hun teeltgoed bij deze hubs, waar de bestellingen klaargemaakt worden voor transport richting Opheusden. Zo hoeven zowel onze leveranciers als wij minder ver én vaak te rijden wat zorgt voor efficiëntie én wat natuurlijk goed is voor het milieu.

Partners

Door samenwerking met vaste leveranciers en logistieke partners bereiken we het beste resultaat. Ons transport is maatwerk. Kraan, kooi-aap of laadklep nodig? Samen met onze transporteurs zorgen we voor een passende logistieke oplossing.

Zo leveren wij

Huverba brings green together, daar zorgen we hoogstpersoonlijk voor. We kweken zelf, kopen in, verzamelen, bundelen en leveren al uw groen in één keer op de plaats die u wenst. Een one-stop-shop voor al uw groen.

Van bol tot boom

Efficiënt

Volgens afspraak

Gepassioneerd

Met vaste partners

Zonder logistieke grenzen

Geleverd in heel Europa

Groen voor de aanleg van een prachtige stadstuin of de inrichting van een compleet nieuwe woonwijk: wij maken het waar. Geef de plaats én tijd door, wij zorgen voor een complete levering.

Onder andere in:

Nederland

België

Denemarken

Duitsland

Engeland

Frankrijk

Hongarije

Ierland

Italië

Oostenrijk

Polen

Roemenië

Tsjechië

Zweden

Zwitserland

Vraag onze brochure aan.

40 pagina’s vol inspiratie en informatie.