International Grower of the Year Awards 2024

De waardering is groot gebleken voor alles waar we als bedrijf voor staan

Eind 2023 werden we genomineerd voor de AIPH IGOTY Awards 2024. Korte tijd erna vernamen we dat we de finale hadden bereikt. Het bereiken van de finale was en is een goede weergave van ons harde werk en onze toewijding om bomen en planten van de beste kwaliteit met een topservice te leveren.

We waren gespannen voor het resultaat, maar al blij met de aandacht voor onze kwaliteitsproducten. En dat staken we niet onder stoelen of banken! Zie hier een video hoe we dat deelden.

De winnaars werden bekendgemaakt tijdens de IPM-beurs (Essen, Duitsland) in januari 2024. Helaas zijn we uiteindelijk niet op de eerste plaats beland. We mochten echter wel een mooie trofee mee naar huis nemen! We zijn ook zeker niet als verliezer vertrokken. De waardering is groot gebleken voor alles waar we als bedrijf voor staan. U als relatie ten dienste staan met een goede service maar bovenal een uitstekend groen product voor al uw projecten. Dat bent u van ons gewend en dat hopen we in stand te houden of zelfs te verbeteren.